Aktuellt från Chamoria

Aktuellt från Chamoria

Snart är det dags!

KurserPosted by Anna-Karin Fri, May 31, 2013 11:18:34
Aktivera din ljuskropp, tallkottkörteln och hitta in till ditt inre heliga rum i hjärtat!
Välkomna till en djuptransformerande helg, 29-30/6 2013 på: i Rupstjärn, Sundborn, där du får lära dig olika tekniker för att aktivera din ljuskropp - Flower of life och Mer-Ka-Ban. Att hitta in till det inre heliga rummet i hjärtat där ni har direktkontakt med skaparen av alltetsmiley och där finns även allt arkiverat innan det ens fanns galaxer att leva i, vem du är, varför du är här - ditt syfte med just den här inkarnationen osv.smiley
När ni aktiverar tallkottkörteln får ni inte bara ett ökande dimensionsseende, där har ni även direktkontakt med högre jaget bl.a.
När vi medvetet aktiverar vår ljuskropp skapas ett skydd för alla era kroppar och er "farkost" upp i högre dimensioner ges tillgänglig!
Vegetarisk lunch (gluten och laktosfri) kommer att serveras!smiley
Lunch, fika, kursmaterial i kursen till den låga investeringen av 1900!!

Ni kan läsa mer om kursen på www.chamoria.com under kurser; Aktivera din ljuskropp och leva förankrad i hjärtat. OBS! Kursen kommer att börja på lördagen 09.00 och priset är 1900 SKR!!!


Detta är verkligen kursen för den som vill göra ett kvantumsprång i sin andliga och personliga utveckling!

Jag hoppas vi ses ♥

  • Comments(0)//aktuellt.chamoria.com/#post9

Kurser under vår sommar 2013

KurserPosted by Anna-Karin Tue, March 12, 2013 11:11:15
Hej alla glada i vårsolen smiley Det känns verkligen spännande och helt nytt för mig att hantera en blogg, så ni får ha lite tålamod med mig och min tekniska ådra!

När det gäller kursverksamheten så är det lite på gång under våren och sommaren, jättekul!

Först ut blir det en workshop i Sten- och Kristallhealing lördagen 13 April. Under en heldag får du lära dig hur du tar hand om dina stenar och kristaller, vad vissa stenar kan vara bra för - ett litet "stenappotek" , göra en helkroppsläggning/healing med olika stena o kristaller och hur du programmerar kristall för ett specifikt syfte m.m.
det blir en heldag i härliga energier och fika, vegetarisk lunch och kursmaterial ingår i kursen! Läs mer om workshopen under kurser på hemsidan www.chamoria.com
Välkomna ♥

Nästa ut blir en 2 dagars kurs i Djurkommunikation - lär dig förstå dina djur och de dig bättre! 18-19 Maj. En mycket "bra att ha" kurs för djurälskaren. du får lära dig hur du tar emot budskap telepatiskt från olika djur och hur du kan kommunicera telepatiskt med dom så att större förståelse och samarbete kan uppnås er emellan! All fika, vegetarisk lunch och kursmaterial ingår. Läs mer om kursen under kurser på hemsidan. Välkomna till en spännande och utvecklande kurshelg ♥

I Juni blir det två tillfällen till förkovring. 1 Juni blir det en workshop; Lär dig använda pendel! en mycket "bra att ha kurs"! du får under en intensiv dag lära dig om pendelns olika användningsområden, få "den att fungera", massor av praktiska övningar som leta vatten, elledningar och mycket mer.
Hoppas vi ses ♥

Den 29-30 Juni blir det en fantastisk kurs för andlig och personlig utveckling. Jag kan varmt rekomendera den var du än befinner dig på din andliga utveckling! Läs mer under kurser på min hemsida.
Välkomna till en fantastisk djupgående och insiktsgivande helg i den villkorslösa kärlekens namn ♥

Ring gärna om ni får funderingar om kurserna! 070-7446 777

♥kramar till er alla
Chamoria Anna-Karin

  • Comments(0)//aktuellt.chamoria.com/#post1