Aktuellt från Chamoria

Aktuellt från Chamoria

Guidade Meditationer!

MeditationPosted by Anna-Karin Sun, January 19, 2014 19:18:01
Välkomna på Guidade Meditationer!

Plats: Café Rosenkoppen, Slaggatan 25, Falun
Dag: Tisdagar, ojämna veckor; 11/2, 25/2, 11/3, 25/3, 8/4, 22/4, 6/5 (med reservation för ändringar)
Tid: 18.30-20.30

Djupgående, avslappnande guidade meditationer ledda av Chamoria Anna-Karin Backlund.

Fika från Café Rosenkoppen serveras i pausen!
(Gluten och mjölkfritt!)

Investering: 100:-/gång

Fri närvaro vid möjlighet!

Vid frågor om meditationerna kontakta Anna-Karin 070-7446 777


Varmt välkomna önskar Anna-Karin och Lotta!smiley
  • Comments(0)//aktuellt.chamoria.com/#post23

Meditationen inställd vecka 12!

MeditationPosted by Anna-Karin Mon, March 18, 2013 13:29:16
Hej i vårsolen smiley !
Den här veckans meditation ställs in men nästa tisdag kör jag som vanligt kl 18.00 så varmt välkomna då ♥

Det händer verkligen mycket nu och framför allt ser jag det hos mig. Jag har äntligen kommit till det stadiet i min utveckling som varit på gång länge men som krävde att jag läkte en massa blockeringar och blev av med förtryckande programeringar innan jag kan börja träna på allvar.
Mitt nästa steg är alltså att utveckla mitt transmediumskap. Sen en tid tillbaka har jag jobbat mycket med inspirerat tal och halvtrans men nu är det meningen att jag ska gå ned i total trans för att förmedla en energi för spridande av visdom, helande och enhets skapande inom och i alltet. Det är tur att inspelningar kommer att göras så att jag själv kan få ta del av det som går igenom mig smiley
Jag kan inte avslöja än vilken denna energi är men det kommer att krävas mycket av min kropp så här gäller det att äta så ren mat som möjligt och ha en balans i det verkliga livet, tur att jag har mina Islands pållar som verkligen står för jordkraften!!
Det har jobbats mycket min kropp från ett högre plan så jag får verkligen hjälp så att allt kommer att bli så säkert som möjligt för mig och min kropp. att kanalisera en så pass hög energi så nära som det blir med en trans, frestar enormt på kroppens celler. Men jag har gjort det valet redan innan jag inkarnerade; att vara en tjänare för det villkorslösa kärleksljuset i denna fantastiska tid som är. Och nu är det som sagt dags att öppna upp för denna energi som väntat otåligt (med kärlek) att jag som Anna-Karin ska komma ihåg detta smiley
Så spännande fortsättning följer i denna spännande tid vi lever i
♥kramar till er alla

  • Comments(0)//aktuellt.chamoria.com/#post7

Meditera mera och härliga recept på detox smoothies!

MeditationPosted by Anna-Karin Tue, March 12, 2013 14:42:39
Go dag i koja och slott!

Vi stressar alldeles för mycket av alla dessa måsten och borden. Varför? Tja, vi har djupa mönster med oss under vår uppväxt att man ska göra rätt för sig, att göra karriär osv, och självklart ska vi göra rätt för oss och då menar jag; vad är rätt för dig? Vem är du egentligen? och lyssnar du verkligen till dina behov eller får alla andras komma först och kanske om du har tur så kommer dina behov in på 5:e plats... det här skapar en stor inre stress att hela tiden ha sjuttielva bollar i luften samtidigt smiley för kanske ett dolt mönster att du inte duger annars. STOP! du duger precis som du är vi är alla olika med olika behov och drömmar, vi kan inte mota in oss själva i en av samhället förutbestämd mall hur vi ska vara, göra, se ut osv. vi skärmar oss själva bort ifrån oss själva mer och mer och i denna "separation" skapas alla möjliga blockeringar och obalanser av allt vi sväljer ned och förtränger, väldigt obra snällt uttryckt. Det vi behöver göra är att avsätta tid på oss själva för mår inte vi bra så mår inte vår omgivning, familj bra, men när vi kommer i balans, harmoni och älskar oss villkorslöst så är det dessa energier vi för vidare till våra barn och vår omgivning.smiley så enkelt uttryckt: vill vi förändra vår verklighet till en underbar plats att leva på i fred, harmoni, balans och enhet så måste vi börja med oss själva!
Släppa alla rädslor, läka sorg, transformera ilska till glädje och framförallt ta hand om vår kropp som vi har när vi är här. Utan den fysiska kroppen vore det en omöjlighet att vara här och lära oss, utvecklas och höjas medvetandemässigt, och ju renare celler vi har desto högre energi klarar vår fysiska kropp av att ta emot och bära.smiley
Ett bra sätt att lära sig att vara mer här och nu - mindfullness - är att regelbundet meditera. Oh vad drygt är det många som utbrister, jag har inte tid, ro kunskap etc. Jo då! Alla kan! Glöm bort alla bilder av en yogi som sitter i dubbelknut med sina ben rabblar ett mantra i en avlägsen grotta nånstans. Meditation kan vara att ta en promenad i skogen och verkligen SE skogen, sätta sig med ryggen mot ett träd och bara lyssna till fåglarnas sång, höra vinden i trädkronorna och känna den friska doften. Meditation kan vara att bara sätta sig ned i 10 min, lyssna till sina egna andetag och andas ned sig i fötterna, ungefär som att glida ned i en sovsäck!
Det kan vara svårt i början att få till diciplinen och då kan det vara lättare att meditera i grupp. Den stora fördelen med detta är att gruppens energier balanseras så den den som drar iväg hålls tillbaka och den som har svårt att komma ned får hjälp.


Varje tisdagkväll håller jag guidade meditationer hemma hos mig (med reservation för ändring). Vi börjar kl 18.00 och håller på till ca 20.00. en guidad meditation går till på det sättet att jag leder er ned i djup avslappning och därifrån leder jag er ut på olika äventyr i magins värld! Det vara olika teman som att balansera sina energikroppar, möta sitt inre barn, simma med delfiner, möta sitt högre jag m.m. Alla är välkomna på dessa träffar vare sig du är van eller är nybörjare. Vi meditera en gång, fikar och efter fikat brukar vi ha lite skoj och göra lite olika övningar för medial utveckling: tolka kort, band etc.
Jag tar 100 Skr per gång och då ingår fika så klart!
♥ välkomna till givande kvällar! Ring senat 17.00 samma dag för information och anmälan! OBS! veckor då det är fullmåne flyttas meditationen till den dagen för att slutföras med en fullmåneceremoni kl 20.00 som är öppen för alla och kostnadsfri!

Appro på rena celler så har jag nu i tre dagar gjort en juice detox, rackarns villka supergoda juicer och smoothies!smiley

Här kommer recepten för er som är intresserade:

Detox special
3 äpplen
1 morot
1 halv citron
2-3 cm gurka
1/4 selleri
2-3 små buketter av broccoli
1 avocado
kör allt utom avocadon i juisepressen och blanda sen med avocadon i mixern!
Mums fillibabba!

Dreamy detox
2 äpplen
1 halv citron
2-3 cm gurka
1 stängel selleri
2-3 cm färsk ingefära
Kör allt i juicepressen!
Jösses vad fräsch!

Super detox smoothie
1/2 färsk annanas
1 dl blåbär
1 dl svart vinbär
2 dl levande youghurt (med fördel FitLines dunder youghurt)
Kör annanas i juicepressen och kör sen med resten i mixern!
Oj! Här nästan sprutar det c-vit ur näsan, mums!

Beyond detox
3 äpplen
1 stor handfull färsk babyspenat
1 liten färsk rödbeta
2-3 cm gurka
en nypa färsk persilja
1/2 avocado
Kör allt utom avocadon i juice pressen och sen i mixern med avocadon!
OJ.OJ! det blir bara godare och godare!


De här smoothisarna tas under tre dagar 4-5 ggr/dag och naturligtvis ska magen vila helt från annan mat.
det här ska definitivt göra fler gångersmiley

Ha dé
Hoppas vi ses ♥
Chamoria Anna-Karin 070-7446 777


  • Comments(0)//aktuellt.chamoria.com/#post4