Aktuellt från Chamoria

Aktuellt från Chamoria

Tillfälle!

GårdsbutikenPosted by Anna-Karin Sun, June 02, 2013 19:41:54
Jag har några fantastiska samlartavlor som jag tyvärr inte får plats med mera på mina överfulla väggar smiley
Dessa fina tavlor vill ha ett nytt hem smiley
Jag säljer de billigare än jag införskaffat dom själv för; endast 250/st, om ni köper alla 6 så de får komma till samma hem smiley Så får ni alla 6 för 1000! Bra va smiley
Hör av dig till mig om ni är intresserad så kan jag hålla på dom till er, jag kan även ta med dom nu tex till minimässan i Hedemora 8/6 om ni vill ha dom!
Tack o hej leverpastej! smiley

  • Comments(0)//aktuellt.chamoria.com/#post11

Smått och gott i min butik!

GårdsbutikenPosted by Anna-Karin Tue, March 12, 2013 12:44:15
Halloj!

Det börjar bli riktigt kul det här med att skriva och lägga ut, det funkar ju! smiley
På vår gård där jag håller till och tar emot för olika behandlingar, kurser, fullmåne ceremonier, föredrag och mycket rymmer också en gårdsbutik!
här kan du hitta allt från olika näringstillskott, aromaoljor och lampor, härliga cd:s för meditation eller skön bakgrundsmusik, nyttosaker och presentarticklar. Det finns också begagnade böcker om andlig och personlig utveckling till en billig peng.
Om ni önskar nåt och jag inte har det så är det ingen omöjlighet att jag kan ta hem det och jag försöker alltid ligga lite lägre i pris än andra.

Min stolthet finns också så klart till försäljning och det är min senaste bok! Läs mer nedan om boken och hur du kan beställa den om du inte har möjlighet att besöka min butik.
Jag har också gett ut en diktsamling. en samling som kom till under min egna andliga resa. Dikter som kan väcka din inre kunskap och som är härliga att meditera över. Den heter "Från mitt hjärta till ditt hjärta, kravlös kärlek"

Här kan ni läsa om min bok:

En vägledning till varande i villkorslös kärlek!

”Det här är den mest nödvändiga bok du aldrig har läst!”

Följ med Chamória på en spännande resa ända från ursprungets romantiska skapelseberättelse, genom snåriga fällor som vårt ego skapar, ur den förlösningen till att leva med de kosmiska lagarna för harmoni och balans i ditt liv, för att slutligen få ta del av kärleksfulla konkreta råd direkt från Ursprungsskaparen och Yeshua förmedlade via Chamória genom trans och inspirerad skrift.

Till hjälp till varande i kravlös kärlek får du ta del av övningar, meditationer, konkreta råd och insikter.

Vi får ta del av Chamórias mångåriga erfarenhet gällande känslobearbetning och djupgående läkning på ett personligt och andligt plan.

En bok, som bara genom att hålla den i din hand, väcker upp din medvetenhet om alltings varande i enhet.

En bok du sträckläser och har som en värdefull uppslagsbok och en övningsbok.

Övningar och råd som är så enkla och konkreta, att du kommer att tro att de inte fungerar.

Men det är just det; Det ska vara enkelt!

Det ÄR så enkelt!Ditt egna exemplar!

Nu kan du enkelt beställa boken direkt genom förskotts betalning, som jag rekommenderar då ni slipper frakt avgiften

NU ENDAST: 150.00 + frakt( om du gör en förskottsinbetalning till mitt konto så

bjuder jag på frakten! ring mig först)

ord. pris 250.00 +frakt

Passa på! Den högaktuella boken som aldrig kommer att gå ur tiden!

Självklart finns den till försäljning i min butik.

Skicka e-mail till info@chamoria.com med uppgifter om antal, din fullständiga adress och hur du vill betala: med fraktavgift på faktura eller förskotts betalning utan fraktavgift!”Den mest nödvändiga bok du aldrig har läst!”

Det tankeväckande påståendet har Chamória om sin nya bok som presenterades på en bokrelease under Luciakvällen på Säters stadshotell. ”Det här är en informativ, konkret men ändå enkel och lättförstådd bok som ligger otroligt rätt i tiden”, säger Chamória.Den här boken är till för alla som vill växa och komma vidare i livet personligen och andligen.”

Chamórias nya bok presenterades på en bokrelease under Luciakvällen på Säters stadshotell. Under trevlig mingel med glögg, pepparkakor och ädelost, signerades boken glatt av Chamória (Anna-Karin Backlund) till en intresserad skara.

Varför är då den här boken ”den mest nödvändiga du aldrig har läst”?

”Det här är en informativ, konkret men ändå enkel och lättförstådd bok som ligger otroligt rätt i tiden”, svarar Chamória. ”Alla vet att de ska städa ryggsäcken, ändra negativa attityder, läka gamla cellminnen och trauman. Alla vet det, men mycket få har redskapen hur de ska genomföra det. Den här boken är till för alla som vill växa och komma vidare i livet personligen och andligen.”

I boken får man ta del av allt från den kanaliserade berättelsen om den romantiska aspekten på ursprungets skapelse, man får vägledning på olika sätt som t.ex. hur de kosmiska lagarna fungerar, hur du läker på ett själsligt och personligt plan. Det finns guidade meditationer man kan göra i boken, och till sist får man även ta del av kanaliserade råd förmedlade via Chamória genom trans och inspirerad skrift.

”Det här är en bok som bara genom att hålla den i din hand kan väcka upp din medvetenhet om alltings varande i enhet. Övningarna och råden i boken är så enkla och konkreta att du kommer att tro att de inte fungerar. Men det är just det; det ska vara enkelt! Det är så enkelt!” avslutar Chamória.

Är man intresserad att veta mer om den här transformerande boken och vill komma i kontakt med Chamória, kan man kontakta henne via hennes hemsida; www.chamoria.com

Titel; Amor Vincit Omnia, Kärlekens väg, en guide att leva i kravlös kärlek – inför medvetandehöjningen vid Mayakalenderns slut –

Författare; Chamória/ElAshera

Förlag; Utgiven i eget förlag; Chamória, Dala Helhetscenter

ISBN; 978-91-633-7845-4

Foto och text; Theresia Backlund

Välkomna till mig och min butik! Ring för öppettider 070-7446 777 Chamoria Anna-Karin Backlund
smiley  • Comments(0)//aktuellt.chamoria.com/#post3