Aktuellt från Chamoria

Aktuellt från Chamoria

20-ÅRS JUBILEUM!

AktuelltPosted by Anna-Karin Sun, September 15, 2013 09:46:23
Nu äntligen är det dags! Jag har länge sett fram emot den här resan och nu blir den av! Himmel vad häftigt!!!smiley

Vad är det då för resa?
En resa som ni alla kan få åka på om ni önskar, företaget jag samarbetar med är helt fantastiskt då de verkligen tar hand om sina medarbetare! När man har kommit upp till en viss nivå - utveckling med sin organisation - så BJUDER de på en utbildning i personlig utveckling inom företaget. inte nog med det; resan och allt uppehälle: hotell och mat är betalt! Det är bara att sätta sig på flyget och susa med smiley

Det blir ju inte sämre förstås att den här utbildningen ligger nära i samband företagets 20-års jubileum! Det blir stort baluns med deltagare från över 40 länder!! Hur häftigt blir inte det?!

Vad är det då för företag jag pratar om?
Jo, det mest innovativa, seriösa företag jag vet med hjärtat på rätta stället!!
De forskar och tar fram produkter som INGEN på marknaden klarar av att matcha! Unika näringstillskott och tillika hudvård som är mer testade och kontrollerade än vad ekologiska produkter är. De är godkända av varje lands instans innan de släpps in och är godkända av Olympiska kommitten! Det ni!
Det handlar om näring som bevisligen har ett upptag på hela 98 % på CELLNIVÅ och framför allt så är det i BALANS, som det är så viktigt att ett kosttillskott är.
Och inte är det dyrt heller!

En kul grej så här i vardagen, så har de något som heter CellRESET! En norsk läkare och forskare tog fram detta koncept i första hand till astronauter som efter en tid i viktlöshet får en dåligt fungerande metabolism - med andra ord; magen "kajkar" ihop!
Det är en speciell diet man gör i 28 dagar i samarbete med produkter från "mitt" företag. Detta gör att det blir en rening in på cellnivå - alla gifter då de redan på 4:e dagen öppnar alla in- och utgångar. Metabolismen regleras och därmed ämnesomsättning, köldkörteln och då balanseras hormonerna. Kolesterolet, blodsocker och blodtryck regleras. Salt och sockeröverskott försvinner villket är en stor vinst för att läka ut candida!
En föryngring av cellen och därmed kroppen, sker hos en redan frisk person och läkning mot föryngring hos den med lång sjukdomshistoria och/eller stor övervikt kommer till stånd!
Sen gör det ju inte alls ont att det blir en viktminskning som en extra vinst! smiley
Jag har gått ned hela 9 kg och fortsätter med en balanserad viktminskning!!
Det är ju det, i vanliga bantningsdieter skapas en obalans p g av att kroppen inte får i sig tillräckligt med näring vilket resulterar är att kroppen ställer sig på svält och när du sedan börjar äta igen så går du upp det du gick ned + lite till! det gör du inte här!
Jag berättar gärna hur du ska gå till väga!


Mitt äventyr börjar på tisdag 17/9 men ni kommer att nå mig igen den 23/9 på fb, eller mobilen! Ha det gott så länge ♥

  • Comments(0)//aktuellt.chamoria.com/#post14